Hårmineralanalyser

En vevsprøve som gir deg unik informasjon om din biokjemi. Analysesvaret gir innsikt og forståelse for egen helstetilstand, og de fleste avdekker ubalanser som det er nyttig å vite om og korrigere.

Med hårmineralanalyse kan man på en unik måte forstå det indre miljøet i kroppens celler over en lengre tidsperiode. Den kan også avsløre eventuelle problemer før kliniske symptomer foreligger. Derfor gir det et godt grunnlag til å forebygge sykdom.

 

Å ta en hårprøve er en enkelt, smertefri og pålitelig måte å sikre en vevsprøve, som typisk gir snittverdier over de siste 2-3 månedene. Blodprøver gir kun informasjon om hva som er i blodet på tidspunktet for prøvetaking. Urinprøver viser bare hva som utsondres via urin den
siste tiden før prøven ble tatt, ikke hva som er absorbert i kroppen.

 

Med andre ord; der blod- og urinprøver gir øyeblikksbilder, gir håranalyser en video som viser situasjonen over tid.

 

Kliniske undersøkelser har vist at en riktig innsamlet hårprøve avdekker kroppens nivåer av både mineraler, vitaminer og tungmetaller, som kvikksølv, bly og uran.

Med hver analyse følger det et skreddersydd program både for kostveiledning og kosttilskudd. Programmet har som målsetning å korrigere eventuelle ubalanser, slik at kroppen kommer raskest mulig tilbake i balanse, både fysisk og psykisk. De mineralverdiene som har et middels eller spesielt avvik fra idealverdiene blir gått gjennom i rapporten. Du får forklaring på symptomer, mulige årsaker til avvikene, og ikke minst hva du bør gjøre for å rette det opp.

HVORDAN?

Det klippes ca 1 ss hår fra de innerste 2-3 cm av hår fra bakhode/nakke. Håret klippes på flere steder, og det vises ikke etterpå at man har blitt klipt.

Etter at prøven er sendt inn tar det ca 3 uker å få svar.

Da tar jeg kontakt og avtaler en time med gjennomgang av resultatene.

Parkveien 26

2500 Tynset

sigruneide@gmail.com

Sigrun Eide

Tlf 47 23 73 80

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 Sigrun Eide 

Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk.

Kostholdsveileder TMS
Fytoterapeut NNH

Hårmineralanalyse-terapeut

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now