Tester og analyser

Jeg bruker et spørreskjema på alle mine klienter, som gir et godt bilde av næringsinntak, evt mangler, sykdomshistorie mm. Men det er ikke alltid at dette er tilstrekkelig. Og da har jeg tre gode tester jeg benytter meg av som gir viktig tilleggsinformasjon. Hvilke tester som trengs vurderes i hvert enkelt tilfelle, og i samråd med klienten.
De tre testene jeg bruker, er

HÅRMINERALANALYSE

En hårmineralanlayse gir god innsikt i kroppens innvendige miljø. Man avdekker kroppens ernæringsstatus, metabolsk typebestemmelse (sier bl.a noe om hvor fort eller sakte cellene jobber), viktige hormonbalanser og ser hvor effektivt kroppen jobber med de ulike næringsstoffene.

Det klippes ca 1 spiseskje (150 mg) av de innerste 2-3 cm med hår fra bakhode/nakke. Etter ca 3 uker kommer du til ny konsultasjon for personlig veiledning og får ditt eksemplar av analysen.

NB! Bleket hår, eller hår med permanent kan ikke benyttes. 

Les mer om hårmineralanalyse her.

 

MATINTOLERANSE-TEST

FETTSYREANALYSE

Denne analysen måler 26 fettsyrer som utgjør mer enn 99 % av dine totale fettsyrer i kroppen. Ut fra testresultatene får man en bedre forståelse av egen ernæring i forhold til fysiologiske aspekter og helse, blant annet:
 
Omega-6/3-forholdet: Gir en indikasjon på betennelsesnivået i kroppen. Et høyt omega-6/3-forhold kan være ugunstig i forhold til flere betennelsesproblemer inkludert reumatiske lidelser. 
 
Omega-3-Indeks: Måler nivået av de marine omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Flere studier bekrefter en positiv relasjon på hjerte-karlidelser ved en omega-3-indeks over 8%. 
 
Industriell transfettandel: Et høy andel industrielle fettsyrer i kroppen er forbundet med negative helseeffekter.

Parkveien 26

2500 Tynset

sigruneide@gmail.com

Sigrun Eide

Tlf 47 23 73 80

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 Sigrun Eide 

Innehaveren av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk.

Kostholdsveileder TMS
Fytoterapeut NNH

Hårmineralanalyse-terapeut

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now